Het hart van mijn man is volledig verhard ...

Het hart van mijn man is voor mij volkomen moeilijk geworden. Hij / zij is koud, ongevoelig, helemaal hard, gesloten voor mij. Is er nog hoop voor het herstel van mijn huwelijk? - Dat is de vraag die iemand vandaag stelt over zijn huwelijk. Hier zijn enkele bijbelverzen die u toelaten om de gedachte aan God over dit onderwerp te bevatten: het hart van de koning is een stroom water in de hand van de Heer; Hij neigt hem naar waar hij wil.

Bevrijd jezelf van de spijt en fouten uit het verleden

Spijt is een gevoel dat de vijand gebruikt om veel mensen gevangen te houden van hun fouten, van hun verleden, ze te vergrendelen in beperkingen. Satan heeft er plezier in ons te laten geloven dat als iemand eenmaal verkeerde keuzes heeft gemaakt en tegen God gezondigd heeft, hij ons in zijn netten heeft en ons voor altijd in dit net van zonde zal houden en dat God voor altijd zal zijn in woede tegen ons.

God wil je antwoorden en je paar genezen!

De boodschap die ik vanmorgen in mijn hart heb, is een aanmoediging voor al diegenen die in de bres staan ​​voor het herstel van hun huwelijk op dit platform. God wil je antwoorden en je paar genezen! In sommige moeilijke seizoenen van ons leven, vooral de seizoenen wanneer de vervulling langzaam is om aan te komen, is het goed om een ​​rustig moment te nemen in je geheime plek, om keer op keer te herhalen wat God zei over het gebed van gebed .

Besloten om stand te houden!

Hier is een reeks bekentenissen voor het geloof, woorden van een winnaar van een onbekende auteur, over zijn beslissing om vast te houden aan zijn toewijding, ondanks zijn huwelijksproblemen. IK NEEM DE POSITIE AAN VOOR HET GENEZEN VAN MIJN HUWELIJK! Ik zal niet opgeven, ik zal niet toegeven, ik zal niet moe worden, ik zal niet verder gaan voordat de genezing heeft plaatsgevonden.

Wat heb je van God ontvangen over je huwelijk?

Heb je God gehoord over je huwelijk? Kent u de wil van God in relatie tot uw huwelijk? Ben je klaar om de wil van God te doen met betrekking tot je huwelijk ondanks de omstandigheden waarin je huwelijk wordt geconfronteerd en het Woord van God te gehoorzamen? Weet je dat God wil dat je zijn wil en plannen voor je leven kent?

Declare, Decree until a New Season verschijnt!

Ik zou willen toevoegen aan alles wat is gezegd in de Postbesluiten en Verklaringen in het Koninkrijk van God door u aan te moedigen om te verklaren wat u al hebt en om vervulling op aarde te verklaren wat al waar is in de onzichtbare wereld, in het Koninkrijk van onze Eeuwige Vader, maar die nog niet in je leven is gemanifesteerd.

25 Bijbelse verzen troost voor moeilijke huwelijken

Iemand heeft onlangs om verzen gevraagd waarop het belangrijk is om te mediteren als je door moeilijke tijden in het huwelijk gaat. Ik wil vooral zeggen dat het zo belangrijk is dat elke echtgenoot een echte intimiteit met God ontwikkelt! Zo belangrijk! Te vaak verwachten we dat de echtgenoot aan al onze behoeften zal voldoen en een soort van co-afhankelijke relatie zal creëren waarvan God is uitgesloten.

Herstel van het huwelijk: vertrouwen in God

Inderdaad, ik ken de projecten die ik voor je samenstel, verklaart de Eeuwige, projecten van vrede en niet van tegenslag, om je een toekomst en hoop te geven. (Jeremia 29:11) De projecten (of gedachten, plannen, doelen) die God voor ons heeft, zijn projecten van vrede. Maar we ervaren deze vrede niet (Shalown: complete staat, perfectie, welzijn, gezondheid, veiligheid, welvaart, rust) in alle gebieden van ons leven, omdat we weigeren te doen wat God van ons vraagt. om zijn principes dagelijks to

Bewaar mijn relatie met mijn verloofde

Christian Couple Blog is een platform van troost en aanmoediging voor iedereen met relationele problemen. God gaf me een hart voor herstel, genezende relaties. Velen hebben al genezingen in hun huwelijk ervaren en ik ben er vast van overtuigd dat God nog grotere dingen zal doen en dat we dit jaar buitengewone getuigenissen zullen horen.

Hoe ontmoediging te overwinnen wanneer de belofte van het herstel van het huwelijk langzaam wordt vervuld?

Hoe ontmoediging te overwinnen wanneer de belofte van het herstel van het huwelijk langzaam wordt vervuld? Heb je het gevoel dat je het einde van je kracht hebt bereikt? Ben je ontmoedigd? Je hebt gevast. Je hebt opnieuw gebeden, gebeden en gebeden. U gesmeekt hebben, dan hebben geprobeerd God om je huwelijk te herstellen en niets lijkt te bewegen, ondanks de beloften die God je gemaakt ... Bent u ontmoedigd (e) het punt van te willen alles op te geven en om permanent dicht de deur naar alle hoo

Hoe een belofte van God verkrijgen voor het herstel van zijn huwelijk?

Naar aanleiding van het artikel dat ik woensdag heb gepubliceerd - Wat als mijn overspelige partner besluit mij voor de andere te verlaten? - waarin ik aanmoedigde om de Heer te verwachten voor de vervulling van de beloften en vol te houden, vroeg een abonnee me een zeer relevante vraag Vraag: Hallo Aisha, wanneer je zegt dat we moeten vertrouwen op de belofte wat God heeft gedaan voor het herstel van mijn huwelijk, is het de belofte van het Woord van God of een specifieke belofte voor ons en in

Getuigenis: God heeft mijn paar hersteld!

God hoort onze gebeden! Ik heb een nieuwe getuigenis om deze week met je te delen! Hallelujah! Dit is het getuigenis van Yannick, die hier is. God handelde in zijn relatie en hij wilde op dit platform getuigen, om iedereen aan te moedigen om gehecht te worden aan de Heer, om Hem te verwachten, want inderdaad, Hij beantwoordt de gebeden!